Welkom Werkwijze Projecten Maatwerk Contact Algemene voorwaarden
Maatwerk


Bedrijven:
Naast particuliere opdrachtgevers werken we ook met bedrijven. Dit kan zijn in de vorm van ondersteunend tekenwerk of volledige uitwerking met bedrijfslogo en opmaak zoals u dat wenst.

Impressie:
Wilt u naast een bouwtekening uw plannen wat meer gevisualiseerd zien, kan dat middels een impressie. Ook hierin kan Bouwkundig Bureau van Kuijlenburg u van dienst zijn. Aan de hand van een 3D model kunnen gewenste aanzichten gegenereerd worden. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de toekomstige werkelijkheid.  

Inmeting en digitalisering:
Heeft u een pand waarvan tekeningen ontbreken of wilt u uw woonomgeving maattechnisch uitgewerkt zien, dan kunnen we middels een digitale inmeting uw pand maattechnisch in kaart brengen.

Het tekenwerk gebeurt volledig digitaal met het tekenpakket Arkey. Eventuele handmatige presentatieschetsen voor een betere sfeerimpressie zijn ook mogelijk.
Het tekenwerk kan in diverse bestandsformaten uitgeleverd worden o.a.: DWG, DRW, DXF, IFC (BIM), PDF en WRL.

 Energielabel woningbouw:
Woningeigenaren en verkopers van nieuw opgeleverde woningen moeten via een web-applicatie van de Rijksoverheid hun wettelijk energielabel aanvragen en registreren. Dit wettelijke energielabel is per 1 januari 2015 verplicht bij verkoop, nieuwe verhuur en oplevering van de woning. Als u uw energielabel wilt registreren, is Bouwkundig Bureau van Kuijlenburg door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aangemerkt als erkend deskundige.   digitale inmeting
Energielabel
Impressie interieur